SIMcredible!

 
 
Hej, här kommer ett litet inlägg om en hemsida där man kan ladda ner massa olika möbler. Sidan erbjuder även saker till The sims och The sims 3. Det är gratis och bara att ladda ner.
 
Hur gör man då?
Jo, klicka HÄR för att komma till SIMcredible och välj sedan The sims 2 för att komma till sakerna för 2.an
På höger sida finns en "ram" där det står Search Downloads och om du klickar på någon av bilderna så kommer under kategorier att dyka upp. (se bilden nedan)
 
Gå in på någon kategori t.ex kids.
Längst upp på sidan står det vilket sido nummer du är på just nu och om du klickar dig in på sida två så kommer du att se detta Hello Kitty rum.
 
Under varje rum står det vad rummet/setet heter och under det finns det massa olika möbler (så som under Hello Kitty rummet, se bild) men under vissa står det Download set. Om du skulle tycka på det kommer du in på typ deras "fan group" så jag tror att man måste bli medlem för att kunna ladda ner de rummen, har inte testat att bli medlem och orkar inte göra det så om ni vill göra det är det på er egen bekostnad. 
 
Men i alla fall
Genom att ladda ner möblerna klickar man på Bed / Bedding / Dresser / Lamp o.s.v (man laddar alltså ner varje möbel var- och för sig)
På vissa möbler ser du att det står "möbel" (REC) Mesh here och då måste du ladda ner båda två, det kan liknas med t.ex kudden. Pillows är kuddfodralet och Meshen är själva kudden, och då lönar det ju inte sig att ladda ner ett kuddfodral om du ändå inte har en kudde att sätta det på. 
 
På de flesta rummen står det ett streck över Recolers (annan färg på rummet) men på vissa finns det, så om du vill ladda ner en ny färg på dina möbler så klickar du på recolor´n
 
OBS!!!
Den här sidan laddar bara ner filer i .RAR format så om du inte har WinRAR läs detta inlägg 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

The sims 2 fusk och tips

Mina bästa tips och fusk till the sims 2 hittar du här!!!!

RSS 2.0