Modish Kitten



Hos Modish kitten kan du hitta söta och snygga klädes plagg för tjejer och killar.
För att komma in på sidan ska man klicka på enter knappen. Sedan finns det fyra stycken sidor som man kan klicka sig in på  NEWS  SITE  SHOP  LINKS
Under SHOP finner du de saker som finns att ladda ner.

Klicka på den kategorin du vill gå in i ( i detta fall HER >>>> MODISH ) Du kommer då få fram de kläder som finns att ladda ner.
Längst ner på sidan kan det finna en scroll knapp, om du drar i den får du fram flera klädesplag. Och längst åt vänster står det vilket sido nummer du är på, klicka på siffrorna för att byta sida.

Nu till hur man laddar ner kläderna. Under bilden står det Zoom  Download  och  Mesh 
Om du trycker på Zoom så får du upp en bild på hela klädesplaget och även vilka fler färger du får med. När du klickar på Download får du upp en ruta, klicka då på öppna och kopiera sedan filerna. Öppna "mina dokument" och gå in i din Downloads mapp ( se detta inlägg ) I downloads mappen skapar du nu en ny mapp som du döper till Modish kitten, ochi den mappen skapar du en ny mapp som heter Tjejer och i den en som heter vardagskläder och i den mappen en mapp som heter t.ex hjärt linne. I den mappen klistarar du sedan in filerna i. 
För att få klädesplagget att fungera så behöver du även meshen, så klicka på mesh. Klicka öppna och kopiera filen. Meshen klistar du in samma mapp som klädeslapgget.

På vissa klädes plagg så står det No mesh, klädes plagget behöver då ingen mesh och du behöver bara ladda ner själva klädesplagget.



  


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

The sims 2 fusk och tips

Mina bästa tips och fusk till the sims 2 hittar du här!!!!

RSS 2.0