OMSP

OMSP - eller One More Slot Please som det står för kan enkelt översättas till "en extra placerings yta"
 
Om du nån gång undrat hur man lyckats placera flera saker på t.ex. ett kaffe bord som man i regel egentligen bara ska kunna placera en sak på används troligtvis "OMSP Objekten"
De är mycket populära och uppskatade i inrednings-sammanhang och finns i flera olika former, även med olika funktioner så att man t.ex. kan få en sak upp-och-ned eller en blomlåda nergrävs i marken så att endast blommorna syns. 
 
Jag tänkte dock bara visa "standards OMSP" men på samma sida som man kan ladda ner dessa finns även de flesta andra också. 
 
Just denna OMSP är som en liten lila svävande ruta som man sänker och höjer genom att använda tangenterna Å och `´ ( snett åvanför Å).
Jag själv tycker att de är riktigt smarta eftersom de är shiftings bara och man då själv kan välja höjd på dem, då OMSP pelare redan är i en bestämd höjd. 
Vid nerladdning kommer man att få dessa små rutor i tre olika modeler, tripp, trapp, trull vilket gör att de passar perfekt till alla möbler (bord, soffbord, skrivbord m.m) då alla dessa bordstyper inte har samma höjd. 
 
 
Du kan ladda ner dessa OMSP här.
Man måste var medlem för att kunna ladda ner men det är helt gratis och inget konstigt med det.
När du klickat dig in på Download kommer det finnas flera stycken "set" att ladda ner och då ska du välja "Standard-Shiftable-shelves-AL.ras" (sjunde uppefrån)
Dessa nerladdningar är i RAR-format så om din dator inte kan hantera dessa filer eller om du inte vet hur man laddar ner visar jag HÄR hur jag laddar ner de, men de finns flera sätt att ladda ner i RAR-format så det är bara att googla.
 
 
Det blev kanske inte en sån bra exempel bild, men det kan på ett ungefär se ut så här för att kunna få fler föremål på ett bord. När du är nöjd med utplaseringen av alla saker är det bara att använda "omfärgnings verktyget" och ändra den lila färgen till genomskinligt.
 
 
Och så här kan det se ut när allting är klart
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

The sims 2 fusk och tips

Mina bästa tips och fusk till the sims 2 hittar du här!!!!

RSS 2.0