2 rum + kök a la 150 m²

 




 

 

 


 

 


 

 
 

 

 

Tavlor

Hej alla fina läsare, känner att det var ett tag sen men här kommer i alla fall ett litet inlägg (:
 
En ganska smart och mycket efektiv funktion som man kan utföra när man har "The sims 2 Student liv" (Tror i alla fall att den endast fungerar om man har det men kan inte lova något) är att man enkelt kan flytta omkring sina tavlor och affisher eller hyllor och liknande. 

Men hur gör man då?
Funktionen går ut på att man kan sänka och höja höjden på sina tavlor.
Genom att klicka på "Å-knappen" på sitt tangentbord sänker man tavlans höjd och tangenten snett över åt höger ( den som ger dessa symboler `´ ) gör att tavlan åker högre upp. 
 
Supper smart om man vill sätta upp de ritade barn målningarna i deras rum i en höjd som passar dem, eller om man vill sätta upp hyllor över köksbänkarna eller helt enkelt vill ha flera hyllor av samma sort under och över varandra.
 
Dock brukar det inte alltid gå att sätta fler tavlor på samma "bygg ruta" men då brukar jag använda mig av följande två koder:
 
moveObjects on/off - Vilket för att kan kan ställa saker vart man vill, det blir allså inte "rött".
 
boolprop snapobjectstogrid false/true (man ska skriva false för att den ska fungera och true när man stänger av den, lite konstigt men så är det) - Denna kod gör att att "byggrutor" försvinner och det gör ju även att man kan sätta två tavlor precis brevid barandra medans det annars vanligt viss blir ett mellanrum mellan dom.
 
Här är ett exempel på hur man med hjälp av dessa tre fusk kan skapa en lite mer trevlig vägg istället för att få alla tavlor på en rad vilket kanske inte är så jätte roligt.
 
 
 
 
 
 

The sims 2 fusk och tips

Mina bästa tips och fusk till the sims 2 hittar du här!!!!

RSS 2.0